IS: Mira Potkosen vastustaja raivoissaan kohutuloksen jälkeen – Suomen ex-huippu antoi nyt mielipiteensä: ” Ymmärrän hänen näkökulmansa”

Timo
getty_potkonenmira20160812b
Kuva: Getty Images

Mira Potkonen otti tiistaina paikkansa naisten nyrkkeilyn 60 kilon sarjan toisella kierroksella, kun Rion olympiapronssimitalisti kukisti Maiva Hamadouchen hajaäänituomiolla 3–1.

– On hyvin mielenkiintoista ja hyvin suuri pettymys. Kunnioitan olympiakisojen tuomareita, mutta en hävinnyt tätä matsia, Hamaddouche täräytti haastattelupisteellä.

Hamaddouchen mielestä varsinkin kolmannen erän tuomaripäätös oli oikeusmurha. Kolme tuomaria katsoi Potkosen olleen parempi ja kaksi piti parempana Hamaddouchea.

– Se on epäkunnioittavaa työtäni kohtaan. En hävinnyt kolmatta erää, Hamaddouche ilmoitti.

Ex-huippunyrkkeilijä Elina Gustafsson kertoi Ilta-Sanomille ymmärtävänsä ranskalaisen tuohtumuksen.

– Ymmärrän hänen näkökulmansa. Mira vähän sippasi toisessa erässä, eikä jaksanut enää oikein muuta kuin sitoa. Gustafsson sanoi IS:lle.

– Olympialaisissa on paljon pelissä, ymmärrän sen että tunteet ovat pinnassa ottelun jälkeen. Tietysti ranskalaisen olisi kannattanut pitää mölyt mahassaan, mutta toisaalta hänellä on oikeus tuntea niin kuin tuntee ja ajatella niin kuin ajattelee. Jos hän ei kunnioita Miraa, niin sitten ei kunnioita.

Potkonen kohtaa seuraavaksi Oh Yeon-jin perjantaina oteltavassa puolivälierässä.

Voita sähköpyörä – arvo yli 1000€!

  1. Vastaa neljään nopeaan kysymykseen.
  2. Osallistu arvontaan.
  3. Voit voittaa sähköpyörän, jonka arvo on yli 1000€!
OSALLISTU NYT!
Asenna appi

SuomiUrheilu

Suomalaisen urheilun suurkuluttajan koti